در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
با 27 سال سابقه به بیمه بیکاری معرفی شده ام اکنون حدود 7 ماه است که از مقرری بیمه بیکاری استفاده میکنم.سن من هم 56 سال است.سوال من اینست که میتوانم از بیمه بیکاری تا سابقه ام به 29 سال
برسد استفاده کنم و سپس دوباره مشغول بکار گردم تا سابقه ام به 35 سال برسد؟
اگر نه شرایط را لطفا توضیح دهید
اگر با همین بیمه بیکاری باز نشست شوم مبنای محاسبه دریافتی بازنشستگی چگونه میباشد

بسیار سپاسگزارم    ممتاز
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله ، باقطع بیمه بیکاری  اشتغال مجدد و پرداخت حق بیمه تا 35 سال سابقه امکان پذیر می باشد .

درصورت بازنشستگی در ادامه دریافت بیمه بیکاری ، مبلغ مستمری برابر است با میانگین دستمزد دوسال آخر کارکرد قبل از بیکاری