در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام آیا به توجه به محدودیت حرکتی به میزان سه ونیم درصد ارش از سوی پزشکی قانونی میزان غرامت نقص عضو بجز ارش تعیین شده دربیمه شخص ثالث قابل مطالبه است؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای شما جناب متین

از سوالتون اینطور برمیاد که راننده مقصر هستید .اگر درست حدس زده باشم نیازی نیست دنبال نقص عضو باشید .ازدیه جراحات واروش صدمات تون درصورت داشتن بیمه حوادث راننده استفاده کنید

اگر هم اشتباه حدس زدم بیشتر راهنمایی کنید