در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

  1. میخاستم بپرسم اگر مثلا سه ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده باشی و یکسال سر کار بروی و مجددا بیکار شوی میتوانی از باقیمانده بیمه بیکاری استفاده کنی یا خیر؟
  2. آیا استفاده از بیمه بیکاری تاثیری بر زمان بازنشستگی و سوابق بیمه ای دارد یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

1- در صورتی که مدتی از بیمه بیکاری استفاده نمایید و سپس مشغول به کار شوید و مجدد بیکار شوید می توانید از مابقی بیمه بیکاری (در صورتی که شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید) استفاده کنید . چراکه در قانون بیمه بیکاری تعداد دفعات دریافت بیمه بیکاری قید نشده بلکه فقط سقف آن قید شده که در طول سی سال خدمت 50 ماه به تناسب سابقه کاری  که دارید می توانید از بیمه بیکاری بهره مند شوید.

2- بهتر است دریافت بیمه بیکاری را به سالهای پایانی دوران سی ساله خود نیاندازید چراکه برای محسابه دستمز ماهانه بازنشستگی دو سال اخر شما میانگین گرفته می شود فلذا تاثیر خوبی در دریافتی بازنشستگی شما نخواهد داشت.