در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)
سلام

.آیا در مورد یک نوع بیمه (مثلا بیمه عمر و سرمایه گذاری) خدمات شرکتهای بیمه متفاوت است یا خیر؟ اگر جواب بله است لطفا چند مثال بیان نمایید

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پاسخ سوال تون مثبت هست.

البته در زمینه بیمه های زندگی،چهارچوب پوشش ها و قوانین بیمه های زندگی یکسان هست اما بعضی از شرکتها بصورت حرفه ای در این زمینه مشغول بفعالیت می باشند که بیمه پاسارگاد از جمله آنهاست.

مثلا" پوشش امراض خاص را تمامی شرکتهای بیمه فقط یکبار پوشش میدهند تا سقف 50 میلیون تومان.اما بیمه پاسارگاد این 5 دسته بیماری را هر کدام تا سقف 40 میلیون تومان پوشش میدهد و مجموعا" 200 میلیون تومان.

در بیمه پاسارگاد و از ابتدا بیمه آتش سوزی منزل مسکونی بیمه گذار یا بیمه شده وجود داشته وبعضی از شرکتها آن را جدیدا" به بیمه نامه های خود اضافه نموده اند.

پوشش بیمه تکمیلی درمان که بجز پاسارگاد هیچ شرکت بیمه ای هنوز آن را بیمه شدگان خود ارایه نداده است تا سقف 10 میلیون تومان.

ضمنا" دو مورد از استثناعات بیمه ای مانند : فوت در اثر زلزله و شورش و اغتشاش نیز جزو مواردی هست که بیمه پاسارگاد از ابتدا تحت پوشش قرار داده و هنوز نیز تحت پوشش قرار میدهد.

با تجدید احترام