در بیمه بیکاری توسط (7,050 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

آیا کسی که بیمه بیکاری میگیره میتونه تو اسنپ کار کنه ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید برای سازمان تامین اجتماعی اهمیتی ندارد که شغل شما چیست، درآمد آن به چه میزان است و یا بیمه دارد یا خیر! آنچه برای سازمان مهم است این است که شخص بیکار نیست! فلذا بهتر است بدانید هر نوع شغلی که مقرری بگیر بیکاری سازمان تامین اجتماعی داشته باشد و بازرسان سازمان از وجود آن مطلع شوند به قطع بیمه بیکاری منجر میگردد.

با سپاس از همراهی شما