در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من درخواست صدور بیمه کردم ببمه نامه صادر شده ولی من میخوام از یه ببمه ی دیگه استفاده کنم ایا امکان باطل کردن بیمه ی شخص ثالث صادر شده میباشد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

متاسفانه راهی برای ابطالش موجود نیست . حتی در قانون جدید تصریح شده که  اگر‌ بطور ناخواسته دو بیمه نامه صادر شود ، بیمه نامه دوم رو میشه ابطال کرد و مبلع رو پس گرفت ولی اولی رو هرگز