در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام ،

من کارمند رسمی اداره مالیات بودم و بدون اینکه تسویه کنم حدود 2 سال خارج از ایران اقامت داشتم و الان قصد ادامه بیمه به صورت خویش فرما را دارم  ، لطفا مرا راهنمایی کنید که چکار کنم؛هزینه سالیانه بیمه چقدر است و...
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام شما میتوانید به هر شعبه ای که به محل زندگیتان نزدیک است مراجعه نمایید وبا درخواست بیمه اختیاری ۲۶%تقاضای خود را ثبت نمایید وماهانه ۲۵۰هزار تومان میباشد اابته شما در دارایی بیمه اجتماعی بوده باشید میتوانید درخواست نمایید در غیر اینصورت داشتن یکماه سابقه برای برقراری بیمه اختیاری لازم است