در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بر اساس قانون مصوب سال ۹۵ مبنی بر اینکه حقوق بازنشتگی براساس دو سال آخر بررسی میشه؛ برای تعیین حقوق بنده گفتن که حقوق نامتعارفه. تمام حق بیمه از طرف کارفرما واریز شده؛ سمت شغلی هم مشکلی نداره و حتی حقوق بنده توی سال اخیر دو برابر هم نشده.
از جایی خونده بودم اگر حقوق دو برابر بیشتر شده باشه توی لیست نامتعارف ها تعریف میشه.
شعبه بیمه هم به من گفتن حقوقت نا متعارفه و باید حقوقت کم بشه. وقتی سوال کردم به بنده گفتن همینه که ما میگیم. منم گفتم میرم شکایت میکنم بهم گفتن هرکار دوس داری بکن.
عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام از تاریخ ابتدای سال ۹۶اگر حقوق شما هم سه برابر میشد شعبه موظف است میانگین دو سال رو محاسبه نماید