در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام, خانمی42ساله هستم که بمدت 19 سال و9ماه بصورت اجباری و اختیاری سابقه پرداخت بیمه دارم.همچنین درسال95 تاشهریور96 نیزباحداقل حقوق بیمه بیکاری دریافت نمودم ودرحال حاضرمدت 4ماه بصورت آزاد 14درصد به سازمان بیمه پرداخت میکنم.

سوال: آیا با برگشت وادامه کار به کارگاهی که کمتراز10 نفربودیم وتعدیل نیرو نموده بود و بهمین خاطر حقوق بیکاری دریافت کردم, مجددأ با پذیرفتن پیشنهاد پست مدیریتی وحقوق بالای 3میلیون پس از گذشت 2سال کار میتوانم براساس برنامه ششم توسعه بامیانگین 2سال آخرکار وباحقوق( 22 سی ام) بازنشسته شوم؟ یا مشمول قانون حقوق نامتعارف 5ساله قرار گرفته و اگرهم که نه, این امکان وجود دارد که کارفرما ویا اینجانبه متضرر به پرداخت جریمه به سازمان. شویم؟

قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزاری می نمایم.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما با بازگشت بکار در گارگاه میتوانید با حقوق جدید بازنشسته شوید و حقوق جدید شما ربطی به حقوق قبل از بیکاری ربطی ندارد و وفق برنامه ششم توسعه از تاریخ ۹۶/۱/۱ میانگین دستمزد دو سال آخر ملاک محاسبه مستمری میباشد و در صورتی که شعبه متوجه دستمزد نامتعارف گردند این امر حداکثر بعد از ۶ ماه وفق ماده ۳۹ باید  به کارفرما جهت اصلاح لیست تذکر دهند .

لازم بذکر اگر کارگاه دارای دستمزد مقطوع است باید دستمزد مقطوع رعایت گردد همچنین شما می توانید بخشی از حقوق را به عنوان مزایای مشمول بیمه یعنی اضافه کار ، کارانه تلاش یا فروش در لیست حق بیمه منظور نمایید.

بهتر است کلیه پرداختیها در دفاتر قانونی ثبت و حقوق از طریق بانک پرداخت گردد تا صورت نیاز به اثبات قابل ارائه باشد.