در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید... من الان ۸ سال سابقه بیمه روستایی دارم... چند سال دیگه بازنشست میشم؟ و مبلغ بازنشستگی من چقدر خواهد بود؟ حداکثر رو بیان کنید لطفا...تشکر از لطف شما
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
دوست عزیز سن تون رو بیان نکردین ولی شرایط بازنشستگی با 70 سال سن و 10 سال سابقه ----65 سال سن 15 سال سابقه و سابقه کامل 30 ساله با حقوق کامل طبق سطح درامدی انتخابی از شرایط حال حاضر این صندوق است. البته بازنشسته قبل از موعد طبق سنوات پرداختی حقوق دریافت مینماید.