در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

از بستگان ما سری تراشکاری دارند بنده میگم حق بیمه شما 10 درصدی ومشمول کارگاهی و کمک دولت میشه ایشون میگن بیمه شان این حرف رو قبول نمیکنه مگه میشه تمام سالها 30 درصد بدهند و بیمه قبول نکنه.

اگه 10 درصدی باشند بیمه باید مبالغ اضافه دریافتی رو چطوری محاسبه و عودت بدهند.

ایا این اضافات پرداختی رو میتوانند بعنوان پراخت حق بالا برای بازنشستگی تعرف کرد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

تراشکاری در صورتی که سری تراشی نباشد مشمول کمک دولت میباشد در غیر اینصورت کمک دولت ندارد هنچنین کارگاههایی که از وزارت صنایع یا همان صنعت ، معدن و تجارت پروانه بهره برداری داشته باشند مشمول کمک دولت نمیباشند.

در صورتی که سری تراشی نیست می توانید اعتراض نموده تا بازرسی تحقیقی از کارگاه انجام شود.