در دیه و بیمه خودرو توسط

سلام.وقتتون بخیر.. چند تا سوال بیمه ایی داشتم..ممنون میشم کمکم کنید
اولین سوالم اینه..تویه حادثه رنندگی در برج ۸پارسال که محرم  بود یه خودرویی با واژگون شدن در رودخانه ایی ۲نفر به اضافه راننده جمعا ۳نفر فوت میشن...چقدر دیه به اینا تعلق میگیره..دیه سال۹۴یا۹۵یعنی به روزپرداخت میشه...به راننده تعلق میگیره میزانش چقدره....چقدر زمان میبره که دیه رو بگیریم..
منظورم از محرم اینه که ماه حرام بوده...اگه مال پارسال باشه ۲۲۰میلیون اگه امسال باشه ۲۵۳میلیون

ادمین: سوال دوم

2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
مقصر موظف است دیه را مطابق رای به نرخ روز پرداخت نماید .
بیمه گر براساس رای دیه دونفر را تاسقف بیمه نامه پرداخت مینماید.
خسارت حوادث راننده براساس سقف بیمه نامه و میزان دیه سال گذشته. پرداخت مینماید .
تمام موارد فوق منوط به این میباشد که حادثه ناشی از سیل نباشد.

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه .
مشاوره و پیگیری تخصصی خسارتهای بیمه در سراسر کشور .