در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من5سال در یک کارخانه سنگبری کار میکردم در این مدت دیسک کمر گرفتم و هرسال طبق جواب ام آر آی وضعیت کمرم بدتر شده الان هم چند روزی هست کارفرما اخراجمون کرده

میخوام بدونم اول ب کجا باید شکایت کنم

واگر شکایت کنم دقیقا دیگه پرداخت میشه بهم؟اگر میشه مبلغش چقدره؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

برای احراز رابطه کارگری و حق و حقوق کارگری باید به اداره کار مراجعه کنید ، و برای دادخواست دیه کمرتان باید به دادسرا مراجعه کنید .