در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.  موسس مدرسه غیردولتی هستم . بیمه 22 روزه با حقوق ششصد هزار تومان برای معلمین رد می کنم چون ساعت کارشان در هفته 20 ساعت است . مشمول جریمه اداره کار نمی شویم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مراکز آموزش میتوانند به نسبت کارکرد مدرسین از یک روز تا ماه کامل لیست حق بیمه ارائه دهند شما باید طبق قرارداد کار با مدرسین حق بیمه را به نسبت ساعت تدریس و رعایت دستمزد روزانه مصوب شورایعالی کار ، در لیست حق بیمه منظور نمایید بهتر است مبالغ پرداختی با لیست حق بیمه مطابقت داشته باشد تا در صورت وجود دفاتر قانونی و بازرسی از آنها مغایرتی بوجود نیاید که منجر به ایجاد بدهی گردد. حداقل دستمزد روزانه در سال 97 برابر 370423 ریال در روز میباشد که باید در 22 ضرب شود و ملاک محاسبه حق بیمه میباشد.