در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سئوال ، ایا مدیر عامل یک شرکت تعاونی می تواند بعنوان کارگر یا کارمند همان شرکت قرارداد داشته و مطالبه دستمزد و مزایای شغلی و پرداخت حق بیمه داشته باشد ؟ این شخص همزمان کارمند شرکت دیگری نیز بوده است .

آیا کسی که از شکایت خود در اداره کار منصرف شده و با توجه به توافق با کارفرما انصراف خود را از دادخواست ارائه شده اعلام می نماید می تواند مجددا از کارفرما شکایت کند ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مدیران عامل شرکت هادراطلاق عموم مشمول قانونکارنمی باشندمگراینکه علاوه برشغل مدیرعاملی شغل موظف دیگری داشته باشدکه آن قسمت از شغلی که ارتباط موضوعی بامدیرعاملی ندارددارای شمولیت قانونکارمیباشد.

اگرپرونده ای امربه مختوم گرفته باشدمجدداقابل رسیدگی نمیباشد