در هدیه ازدواج توسط (870 امتیاز)

سلام.ما تمام شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه ازدواج را داریم ولی چون بیمه به صورت کارگاهی رد نشده بهمون نمی دهند. من در یک شرکت وابسته به شهرداری مشغول به کار هستم.در کارگزاری بیمه کاغذی چسبانده بودند که به شرح ذیل می باشد.چه جوری ازشون بگیریم؟این پول آنقدر ارزش ندارد که برایش وکیل گرفت بیمه هم نم پس نمیدهhttps://www.bidbarg.com/bimeh/?qa=blob&qa_blobid=6694880378380929310

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سازمان تامين اجتماعي به بيمه شدگان زن يا مرد که براي اولين بار ازدواج مي کنند و داراي شرايط قانوني لازم مي باشند ، مبلغي به عنوان کمک هزينه ازدواج پرداخت مي کند

شرايط لازم براي دريافت کمک هزينه ازدواج :

1.      بيمه شده بايدظرف 5 سال قبل از تاريخ ازدواج حداقل 720 روز سابقه کار و پرداخت حق بيمه داشته باشد.

2.       در تاريخ ازدواج رابطه استخدامي بيمه شده با کارفرما قطع نشده باشد  .

3.       ازدواج اول باشد.

4.       عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر اسناد رسمي ازدواج ثبت شده باشد  .

مدارک لازم براي دريافت کمک هزينه ازدواج:

اصل و تصوير صفحات مورد نياز عقد نامه.

 اصل و تصوير صفحات اول و دوم شناسنامه بيمه شده و همسروي .

 تعهد کتبي بيمه شده مبني بر اينکه براي اولين بار ازدواج کرده است.

 دفترچه درماني بيمه شده  .

کمک هزينه ازدواج:

       ميزان کمک هزينه ازدواج ، برابر با يکماه متوسط حقوق يا مزد بيمه شده است . يعني جمع دريافتي مشمول کسر حق بيمه در آخرين دوسال قبل ازازدواج تقسيم بر24 درصورتيکه عددحاصل کمتر از حداقل دستمزد کارگرعادي درتاريخ عقد باشد مبلغ مذکور تا حداقل دستمزد زمان عقد تعديل مي گردد.

نکته :

              اگر زن و شوهر هر دو داراي شرايط فوق باشند کمک هزينه ياد شده به هر دو نفر پرداخت ميشود.