در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

ما ی تصادف داشتیم مقصر شناخته شدیم. زیان دیده دو ماشین بودن سقف بیمه شخص ثالث هم 7 میلیون می باشد. پلیس کروکی غیر سازشی کشید رفتیم حل اختلاف صلح کردیم که ی نامه به بیمه دادن برای پرداخت خسارت.

یکی از زیان دیده به مبلغ تعیین شده توسط کارشناس بیمه اعتراض داره میگه بردم نمایندگی برگه بیمه قبول نمیکنن میگن با این مبلغ ماشین تعمیر نمی کنیم باید ی میلیون بیشتر بدی. مبلغ پرداختی بیمه به دو زیان دیده نزدیک سقف بیمه هست.

زیان دیده که اعتراض داره آیا امکان داره بره شکایت کنه و مبلغ بیشتری درخواست کنه به نظرتون چیکار کنم برم باهاش صحبت کنم ی پولی بهش پیشنهاد کنم نره خسارت بیشتر طلب کنه با توجه به اینکه نزدیک سقف بیمه هستم؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
درود بر شما

خب بهتره كه رضايتش راجلب كنيد و زمان تمديد با كمي مبلغ اضافه مالي تا ٣٠ميليون هم ميتوانيد خريداري كنيد تا خداي ناكرده مثل الان هم خودتو و هم طرف مقابل اذيت نشود و خسارت هاتون بتون جبران كنيد . موفق باشيد