در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
شرکتی خصوصی هستیم که با شخص حقیقی قرارداد کار مشاوره ای بسته است، ولی بعد از یکسال شخص حقیقی هیچ فعالیت نداشته و حضور در شرکت هم نداشته و هیچ مزدی هم دریافت نکرده، این شخص و قرارداد مشاوره ای که با ایشان بسته شده، شامل قانون کار می شود، در قرارداد مشاوره هم حقوقی تعیین نشده است. ایشان بابت یکسال که از قرارداد می گذرد به وزارت کار شکایت کرده و درخواست بیمه و حقوق معوقه نموده است.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

احتراماً بعنوان کارفرما یا نماینده کارفرما لازم است بدانید اثبات مدت کارکرد و دریافت مزد به منظور اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی با کارگر است.

درست است که قرارداد یکی از مهمترین اسناد مهم برای اثبات یک رابطه کارگری و کارفرمایی است اما یکی از استنادات در دفاعیه شما هم می تواند این باشد که این قرارداد اصلا عملیاتی نشده است. فلذا مزدی پرداخت نشده است. ضمناً بعنوان کارفرما لازم است بدانید در صورت انعقاد قرارداد و فسخ آن به هردلیل لازم است تکلیف آن را سریعا مشخص کنید تا دچار این قبیل مشکلات نشوید.