در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من در کار گاه پدرم مشغول  بکار هستم و اگر ایشان مغازه را بفروشد من بیکار میشوم ..کارگاه ما جوشکاری درب پنجره سازی اهن هست بیمه بیکاری ب من تعلق میگیرد ..و یا .شغل سخت و زیان اور چه.

در مورد کار کردن کارگر دیگر در این کارگاه فردی..چندین سال قبل کسی کار میکرده در این کارگاه  ؟ و در مورد اینکه من این چند سال .عیدی و سنوات هم نگرفتم ؟چه ؟الان حدود ۱۴ سال سابقه بیمه دارم ک در چند شرکت جداگانه کار میکردم ..و تا امروز دو سال هست ک در کارگاه پدرم مشغول بکار هستم .
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

کارگاه خانوادگی بعلت آنکه مشمول قانون کار نیست،به طریق اولی موضوع مشاغل سخت وزیان آور نیز قرار  نمیگیرند.