در سوابق بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

سایت سازمان تامین اجتماعی و سوابق بیمه از خارج کشور باز نمی شود. چطوری می تونم سایت بیمه رو باز کنم
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام

سایت tamin.ir به روی IP های خارج کشور بسته شده. یعنی شما نمی تونید از خارج از کشور به این سایت وصل بشید
در صورتی که داخل کشور هستید، VPN خود را خاموش کنید و مجدد تلاش کنید.

در صورتی که خارج از کشور هستید، می تونید از طریق Anydesk به یک کامپیوتر در ایران وصل شوید و از آن طریق به سایت تامین اجتماعی و دیگر سایت های دولتی دسترسی داشته باشید. همچنین می توانید VPN که سرور ایران دارد خریداری کنید.