در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام . فرزند ما نیاز به تزریق امپول هورمون رشد نوردیلت دارد و پرونده اش از نظر مدارک و گواهی و ازمایش کامل است . خواستم بدونم

  1.  فرانشیز من بیمه شده برای پرداخت وجه نوردیلت با بیمه تامین اجتماعی چقدره یعنی از هر امپول ۲۴۰ تومنی چقدرش رو من باید بدم و چه مقدار بیمه ؟
  2.  ایا تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه این دارو محدودیت زمانی داره یعنی ممکنه فقط یک سال یا دو سال تعهد کنه آخه دکتر گفته فرزند ما ۴ یا ۵ سال باید دارو دریافت کنه

با تشکر بسیار از مشاوران محترم بیدبرگ

1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سلام  امپول هورمون رشد باید توسط پزشک متخصص غدد تجویز,شده باشد ,شما با در دست داشتن مدارک فرزندتان و نسخه پزشک با مراجعه به واحد دارویی در دفتر اسناد پزشکی پس از,تشکیل پرونده طبق ضوابط از تعهدات بیمه ای استفاده نمایید.