در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام در محل کار ساختمانی من بنایی برای من مشغول به کار بوده که درحین انجام کار دیوار خراب شده و کارگر بنا صدمه دیده است و حالا نظر کارشناس اداره کار اعلام نموده پنجاه درصد بنا مقصر و پنجاه درصد کارگر و شرکت بیمه زیر بار مسئولیت نرفته چطور میشه دیه کارگر رو ازشرکت بیمه ایران بگیریم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

در صورتیکه بیمه نامه شما دارای پوشش " مسئولیت متقابل کارکنان در قبال یکدیگر" باشد، خسارت هر دو کارگر قابل پرداخت می باشد .

در غیر اینصورت میتوانید به نظر کارشناس اداره کار اعتراض نموده و درخواست کنید با توجه به موجود بودن بیمه، در ارائه نظر تجدید نظر فرمایند. چون حادثه در ساختمان مورد بیمه و در حین کار رخ داده است بهرصورت بخشی از خسارت به عهده مالک ساختمان و یا پیمانکاران مربوطه می باشد.

موفق باشید