در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام ایمیلی به شرح زیر دریافت کرده ام.

کارفرمای محترم : خواهشمند است نسبت به مشاهده مفاد ابلاغ حکم مطالباتی به شماره 342991مورخ 1396/10/14 به آدرس اینترنتی portal.tamin.ir مراجعه فرمایید.
شعبه 25 تهران سازمان تامین اجتماعی

و یک فایل pdf نیز ضمیمه ایمیل میباشد با این مضمون

اخطاریه مستند به لیست.  برای احتراز از صدور اجراییه 48ساعت وقت دارید که مبلغ 129000 ریال بدهی را به شعبه 25 تهران بپردازید.

آیا ایمیل فوق جعلی است؟ آیا تامین اجتماعی ایمیلی که با sso شروع شود دارد؟ آیا ایمیل من را به چه ترتیب بدست آورده اند و آیا تامین اجتماعی برای 13هزار تومان زحمت ایمیل زدن به خود میدهد؟ در صورت عدم پرداخت، چه حکمی در اجراییه صادر میشود؟

1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام
ملاک جعلی بودن یا نبودن ایمیل دامینی می باشد که از اون ایمیل ارسال شده که این ایمیل از دامنه رسمی سازمان تامین اجتماعی tamin.ir برای شما ارسال شده

این ایمیل ها به صورت اتوماتیک برای شما ارسال میشه و مبلغ برای ارسال ملاک نیست، صرف داشتن جریمه به شما اطلاع لازم داده خواهد شد

برای مشاهده ابلاغیه می تونید از طریق لینک زیر اقدام کنید :

https://portal.tamin.ir/