در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (870 امتیاز)
سلام .من پدربزرگم 10 سال پیش فوت کردند آیا می تونیم کمک هزینه کفن و دفن را بگیریم یا کشکه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
مدارک زیر برای دریافت کمک هزینه کفن و دفن لازم است:
١- دفترچه درمانی متوفی
٢- گواهی فوت بیمه_شده
٣- مستندات و مدارک مربوط به کفن و دفن (فاکتور و ...
کمک هزینه کفن و فن برای فرد متوفی، معادل یک ماه حقوق حداقل مزد سال فوت است که ازسوی این سازمان پرداخت می‌شود.
 این کمک هزینه مشمول بیمه‌شدگان اجباری، اختیاری، بازنشستگان، و از کارافتادگی است که از سازمان تامین اجتماعی حقوق دریافت می‌کنند.
کمک هزینه کفن و دفن به همسر بیمه شده تعلق می‌گیرد . همسر، فرزندان ، پدر و مادر فرد متوفی بیمه شده می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز وجه نقد را دریافت کنند.