در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
در تصادف نازک نی پایه راستم بالا تر از مچ شکست که پلاتین قرار داده شد
و قوزک همان پا از سمت داخل شکست که دو عدد پیچ قرار داده شده
میزان دیه چقدر است.با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پزشکی قانونی شما را معاینه می کند و میزان از کار افتادگی (اعم از جزئی و کلی یا دائم و موقت ) و نقص عضو را تشخیص می دهد.

ممکن است تثبیت شرایط جراحت نیاز به زمان داشته باشد. در این صورت معاینات مجدد هم نیاز است. در نهایت وقتی وضعیت تثبیت شد، میزان تمامی ناراحتی های جسمی را گزارش می دهد و مراجع قضایی بر اساس این گزارش، غرامت را بر اساس درصدی از دیه مشخص می کنند.

شرکت بیمه یا صندوق تامین خسارت های بدنی موظف به پرداخت این غرامت خواهد بود.