در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام ، من میخوام بیمه عمر و اتیه پاسارگاد رو دیگه پرداخت نکنم و مبالغی که واریز کردم رو هم بگیرم(مدت زمان بیمه نامه سه سال و ۶ ماه)

  • سوال اولم اینه که اینکار ایا بازخرید تلقی میشه یا لغو قرارداد؟
  •  سوال دومم این هست که لطفا یه توضیحی در مورد نحوه نوشتن درخواست لغو یا بازخرید قرارداد بیمه نامه بدین،
  • سوال سومم هم اینه که من درخواستی رو نوشتم و متاسفانه کارگذار بیمه نامن اصلا راهنمایی نکرد ، من فقط مشخصاتم رو نوشتم و اینکه تقاضای لغو قرارداد بیمه دارم ، ایا این درخواست درست نوشته شده و مورد قبول قرار میگیره یا باید دوباره مراجعه کنم و درخواست دیگری بنویسم؟
  • سوال اخرمم اینه که مبلغ پرداختی من در این مدت سه سال و ۶ ماه ، یک میلیون و هشتاد هزار و ششصد تومان (۱۰۸۰۶۰۰ تومان) شده ، چقدر از این مبلغ کسر میشه و چقدرش رو میتونم بگیرم؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
دوست عزیز ازخرید بیمه نامه فرم مربوطه داره و نوشتن درخواست متن خاصی لازم نداره فقط همینکه اشاره بشه به عدم تمایل به ادامه دادن و درخواست بازخرید بیمه نامه کافیه

درمورد مدت زمان بازخرید بیمه های عمر هم حداکثر 2 هفته طول میکشه که شما باید فرم مربوطه رو امضا کنید و برای شعبه ارسال بشه و بعد از اقدامات به واحد مالی شرکت داده بشه و پول رو به شماره حسابی که میدید واریز کنن

اما من پیشنهاد میکنم باتوجه به اینکه چند سال گذشته از شروع بیمه نامه قبل از بازخرید با مشاور آگاه و پاسخگو و کاربلدی مشورت کنید و اگر لازم بود در بیمه نامه تغییراتی بزنید
درمورد اینکه چقدر هم بهتون پس میدن باید وارد صفحه مربوط به بیمه نامه در سایت مربوطه شد و با وارد کردن اطلاعات بیمه نامه مبلغ بازخریدی رو بهتون اعلام میکنه