در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام ، من تا اینجا ۳ سال و ۶ ماه بیمه عمر و اتیه پاسارگاد پرداخت کردم ، در موقع ثبت نام نمایندگی و کارگذاری که در شهر ما بود اطلاعات کاملا غلط به من داد، مثلا گفته بود که وام ۴ درصدی میدن که بعد با سوال از شما فهمیدم ۲۲ درصد بوده ، همچنین گفته بود که از همون اول سود ۱۸ درصد رو مبلغی که پرداخت کردی میاد که با راهنمایی شما و مراجعه به بیمه نامه متوجه شدم که ۵ سال هیچ سوذی تعلق نمیگره و ایشون برای جذب افراد بیشتر این حرفارو زده ، من امروز (۹۶/۱۰/۱۳) مراجعه کردم به ایشون و خیلی برخورد بدی داشتن ، درخواست لغو قرارداد دادم ، قرار داد بیمه نامه را گرفت از من و گفت که برای لغو قرار داد باید اون رو هم بفرسته برا اداره مرکزی ، با توجه به اینکه ایشون اصلا ادم قابل اعتمادی نیست ،

  1. سوال اولم اینه که ایا قرار داد باید پیش ایشون باشه تا بشه لغو قرارداد کرد؟
  2. سوال دومم اینه که به خاطر اینکه من رو فریب داده ایا میتونم به جایی شکایت کنم؟
  3. سوم اینکه شرایط لغو قرارداد به چه صورت هست و چقدر زمان میبره؟ چون به احتمال زیاد ایشون در مورد لغو قررار داد پیگیری لازم رو نخواهد کرد،

خیلی ممنونم از شما

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
دوست عزیز باتوجه به اینکه شما فرم های مربوطه رو برای صدور بیمه عمر در ابتدا امضا کردید مطمئنا فرم اطلاع از شرایط بیمه نامه رو هم امضا کردید لذا نمیتونید اثبات کنید که کلاه سرتون گذاشتن مگر اینکه مدرک قابل استناد دیگه ای داشته باشید

اما شما میتونید به واحد امور نمایندگان یا امور مشتریان اون شرکت مراجعه کنید یا تماس تلفنی بگیرید و مکتوب در مورد رفتار غیر حرفه ای ایشون اعتراض کنید

درمورد مدت زمان بازخرید بیمه های عمر هم حداکثر 2 هفته طول میکشه که شما باید فرم مربوطه رو امضا کنید و برای شعبه ارسال بشه و بعد از اقدامات به واحد مالی شرکت داده بشه و پول رو به شماره حسابی که میدید واریز کنن

اما من پیشنهاد میکنم باتوجه به اینکه چند سال گذشته بیمه نامه رو دیگه بازخرید نکنید و ادامه بدید و با مشاور آگاه و پاسخگو و کاربلدی مشورت کنید و اگر لازم بود در بیمه نامه تغییراتی بزنید
چون به هر حال 6 - 7 سال زمان کمی نیست
 در قسمت دریافت مشاوره همین سایت بید برگ فرم مربوط به درخواست مشاوره رو هم پر کنید تا مشاوری در شهر خودتون باهاتون تماس بگیره