در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من ۲۴ سالمه وزنم ۱۲۳کیلو وقدم ۱۷۲و بیمه تامین اجتماعی دارم میخواستم بدونم هزینه ی عملم با بیمه چقدر برام تموم میشه تو بیمارستان میلاد  و شرایطش چطوره
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
ابتدا به پزشک معتمد سازمان که در دفتر اسناد پزشکی مستقر میباشند مراجعه مینمایید پس از,تایید عمل جراحی به پزشک جراح مراجعه کنید چنانچه در بیمارستان میلاد که از,بیمارستانهای ملکی سازمان میباشد جراحی,شوید کلیه هزینه ها بغیر از,موارد غیر,بیمه ای در تعهد سازمان تامین اجتماعی است