در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)
سلام

در صورتی که بخوام بیمه عمر پاسارگاد بشم، بعد از مدتی که تحت پوشش SOS قرار میگیرم؛ اگر هزینه بستری و جراحی رو در بیمارستانی پرداخت کنم که طرف قرارداد با کمک رسان ایران نباشه؛ هزینه ام کلاً از بین میره یا باز هم میتونم مبلغی رو دریافت کنم؟ لطفاً کامل راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست گرامی جناب آقای دانش عزیز سلام،وقت بخیر.

در زمینه دریافت هزینه های بیمارستانی از sos باید به عرض تون برسونم که اگر در بیمارستانهای طرف قرارداد باشه بهتره و بنفع تون هست،اما چه در مراکز غیر طرف قرارداد برین و چه در مراکز طرف قرارداد،تا سقف میزان اندوخته(سود) بیمه نامه تون میتونین از خدمات استفاده کنین،فقط به اندازه اون سقف پوشش دریافت میکنین که ضمنا" 30% هم فرانشیز داره.

تنها تفاوتش اینه که در مراکز طرف قرارداد با ثبت اسم و فامیل و کد ملی تون،میزان استفاده از سقف قرارداد رو (در صورتیکه پوشش داشته باشین) بهتون اعلام میکنن و در مراکز غیر طرف قرارداد،ابتدا باید هزینه رو از جیب تون پرداخت کنین بعد مدارک رو به مرکز sos تحویل بدین تا پس از بررسی براتون محاسبه و بحساب تون واریز بشه.