در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب. آیا می توان بعد از پرداخت اقساط وام دریافتی از بیمه مان، بلافاصله درخواست وام جدید داد؟ یا آنکه باید میان وام اول و وام دوم یک بازه زمانی طی شود؟ علت این سوالم آن است که در برخی سایتها خواندم که نوشته بود وام بیمه ایران بعد از گذشت 2 سال از صدور بیمه نامه، تنها هر دو سال یکبار قابل دریافت است و نمی توان در طی 2 سال بیش از 1 بار درخواست وام داد.
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در جزییات بیمه های عمر سیاست شرکت ها با یکدیگر متفاوت می باشد اما به صورت کلی در بیشتر شرکت های بیمه ای پس از پرداخت قسط سال دوم به میزان 90% از اندوخته بیمه گذار به وی پرداخت می شود.لازم به ذکر است تعداد پرداخت وام سقف نداشته و یک ماه پس از تسویه حساب وام بعد قابل پرداخت می باشد.