در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
می خواستم بدونم عنوان شغلی در لیست بیمه در صورتی که در طرح طبقه بندی مشاغل نباشم برای من (بیمه شده) یا کارفرما چه تاثیر و مزایا یا معایبی دارد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

درج عنوان شغلی در لیست حق بیمه توسط کارفرما الزامی است و کارفرما موظف در صورت عدم وجود کد شغل در نرم افزار ثبت لیست حق بیمه کتبا درخواست اخذ کد را به شعبه ارائه دهد . درج عنوان شغلی نا مرتبط در لیست ممکن است در آینده هنگام ارائه تعهدات سازمان شما را دچار مشکل نماید.