در دیه و بیمه خودرو توسط
ایا بیمه شخص ثالث وقتی کسی منجر به تصادف شود مقصر شناخته شود ودر خودروی زیان دیده کسی اسیب ببیند وهم در خودروی مقصر بیمه خسارت نفر زیان دیده در خودروی مقصر را پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام

خسارت زيانديده حادثه چنانچه داخل ماشين يا خارج ماشين باشد از محل بيمه شخص ثالث مقصر حادثه پرداخت ميشود.

خسارت أشخاص داخل خودروي مقصر حادثه از محل بيسمه شخص ثالث مقصر حادثه قابل برداخت شده و خسارت راننده مقصر حادثه غرامت فوت و نقص عضو از محل بخش سرنشين بسمه نامه شخص ثالث مقصر حادثه پرداخت شده و هزينه پزشكي ايشان از زمان انتقال ايشان به بيمارستان تا ترخيص رايگان مي باشد.