در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید بنده ۲۹ سال سه ماه سابقه بیمه دارم که از این مدت ۲۱ ماه در جبهه بودم بصورت داوطلب که ایام جبهه جزء مشاغل سخت محسوب میگردد که با احتساب ان حدود ۳۱۷ روز به سابقه بنده اضافه میشود وسی سال پرداخت بیمه ام کامل میشود و بیشتر هم میشود بماند اینکه حدود شش سال از پرداختی بیمه ام را به عنوان راننده برون شهری کامیون بوده ام که اگر جزء مشاغل سخت به حساب اید سابقه ام بیشر هم میشود

حال سوالم این است بنده دیسک کمر دارم جزء ایثارگران هستم و اخر بیمه ام را خودم اختیاری پرداخت میکنم چون فاقد شغل میباشم ولی سن من ۴۸ سال هست ایا میتوانم تقاضای بازنشستگی نمایم لطفا راهنمایی بفرمایید

 چون مقداری از سابقه من در مشاغل سخت بوده میتوانم درخاست بازنشستگی کنم در صورت منفی بودن جواب بنده سی سال بیمه ام پر میسود ایا باز هم باید حق بیمه پرداخت نمایم یاخیر اگر پرداخت نکنم ایا دفترچه های بیمه را تمدید اعتبار میزنند یا خیر درهر صورت راهنمایی بفرمایید متشکرم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰۰ شما باید تو مجموع با ارفاق سخت و زیان اور ۳۰ سال سابقه و ۵۰ سال سن داشته باشید که بتوانید بارنشسته شوید