در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ارادت

اینجانب حدود 4 ماه بیمه سال 94 خود را از یک شرکت مسولیت محدود دریافت نکرده ام ، پس از شکایت و گرفتن رای حل تشخیص اداره کار و تایید سوابق و مبلغ بیمه با جریمه از سوی تامین اجتماعی و سپس شکایت به دادگستری ، پرونده به اجرای احکام مدنی ارسال و چون شرکت هیچگونه اموالی به نام خود ندارد ، دادگستری هیچگونه کاری برای صدور حکم جلب یا گرفتن حق بیمه اعمال نمینماید .

از اانجائیکه شغل من مشمول مشاغل سخت و زیان آور است و تمامی سالهای خدمت را تاییده استانی از کمیته گرفته ام و سنم نیز بالای 50 سال میباشد و حدود 27 سال هم سابقه کار دارم ،تا پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی از بررسی پرونده بازنشستگی من خودادری میتماید ، لطفا بفرمایید باید چکار کنم و چگونه میتوانم حق بیمه را از کارفرما دریافت و سپس نامبرده را مجبور به پرداخت 8درصد سخت و زیان آور نمایم.

مجدادا لطفا مرا یاری نمایید.                              متشکرم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

پرونده شما به جهت مطالبات بیمه ای پس از اجرای احکام دادگستری به هیئت وصول مطالبات سازمان تامین اجتماعی ارجاع می گردد و در صورتی که کد کارگاهی فعال و کارفرما و کارگاه موجودیت داشته باشد در صورت پرداخت نشدن این مبلغ حساب شرکت مسدود و در مرحله بعدی اموال شرکت توقیف می شود.

در صورتی که تمام این مراحل طی شده و هیچ مالی موجود نیست مطابق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می توان به جلب کارفرما اقدام نمود و حتی اگر باز هم این روش ممکن نبود آخرین راه شما پرداخت تمامی این مطالبات توسط شخص شماست تا بتوانید کارتان را بر روال بیاندازید.

با سپاس از همراهی شما

زنده دل