در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام...بیمه را شهریور ۹۵ تمدید کردم...آبان تصادف کردم...پزشکی قانونی ۵۰ درصد برام دیه بریده و نامه هام و فرستاده دادگاه..ولی چون پرونده سایر مصدومان بسته نشده هنوز دادگاه حکم نداده...اصلا برای دیه  راننده مقصر سال ۹۵ دادگاه حکم میده؟..در ضمن بند بیمه حوادث راننده در بیمه نامه یال ۹۵کمکی به گرفتن دیه می‌کنه..
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی برای شما و دیگر مصدومان دارم

دیه جراحات و ارش صدمات به راننده مقصر حادثه تعلق میگیرد به شرط مطالبه خسارت از بیمه گر به شیوه حقوقی .همانطور که برای  اکثر دوستان انجام دادیم .

برای مشاوره ی تخصصی و کاربردی با من تماس بگیرید