در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)

سلام ممنون از زحمات شما

میخواستم ببینم منشی مطبی که در هفته سه روز کار میکند و چند سالی هم مشغول بوده اما بیمه برایش پرداخت نشده مراحل اجرای بیمه شدنش و مدارک مورد نیاز  دقیقا بایستی چه مراحلی را طی کند و چه مدت از این زمان سپری شده را منظور این چند سالی است که کار کرده را میتواند بیمه کند یا چنانجه مطب اصلا کد کارگاه نداشته باشد  با تشکر .

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

قبل از بیمه نمودن پرسنل در کارکاه اعم از مطب و غیره می بایست نسبت به اخذ کد کارگاهی اقدام نمایید. سپس در صورتی که کارگر قبلا بیمه شده اجباری نبوده باشد باید برای نام نویسی با مدارک هویتی به شعبه مربوطه مراجعه و نام نویسی نماید و نسبت به اخذ شماره بیمه اقدام نماید و از آن پس می توان نسبت به ارسال لیست بیمه به تناسب کارکرد ایشان اقدام نمایید مثلا اگر در ماه 15 روز کار میکند 15 روز لیست ارسال می شود.

ضمنا نسبت به پرداخت بیمه ایام گذشته تنها اقدام قانونی ثبت دادخواست توسط کارگر (منشی) در اداره کار و صدور رای از سوی ایسان است. سپس کارفرما می بایست پس از قطعیت رای نسبت به پرداخت اصل حق بیمه طول ایامی که فرد را بیمه ننموده به اضافه جریمه عدم پرداخت اقدام نماید.

با سپاس