در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (130 امتیاز)
با سلام...

خانمی ۴۳ ساله با وزن ۱۲۰ کیلو و قد ۱۶۵ هستم .هزینه کامل عمل  اسلیو با تمام آزمایشات بابیمه سلامت چقدره؟آیا بیمارستانی هست که با این بیمه کاملا رایگان عمل کنه؟وآیا میتونید بیمارستانی خوبی در تهران معرفی کنید؟
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام ,هزینه این جراحی بستگی به تعداد استپلر بکار رفته , تعداد روزهای بستری و بخش بستری و عوامل متعدد زیادی دارد و قابل پیش بینی نیست هزینه بیمارستانهای خصوصی در تعهد بیمه سلامت نمیباشد .فرانشیز هزینه عمل جراحی در بیمارستانهای دولتی به عهده بیمار میباشد.