در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
برادرم راننده موتور بوده و گواهی نامه نداره و بیمه نامه داره و یک تراکتور که پشت سرش دیسک بسته شده ازش سبقت گرفته و با دیسکش به پای سمت چپش آسیب رساند و حادثه منجر به قطع پاش از زیر زانو شد و تراکتوری متواری شد و پلیس راه تو کروکیش هم نوشته که تراکتوری مقصره

حالا خواستم اینو بپرسم که آیا برای پرداخت دیه برادرم که گواهی نامه نداره از بیمه نامه موتور خودمون استفاده کنیم یا از صندوق تامین خسارت های بدنی?و اگر از بیمه موتور استفاده کنیم چون راننده گواهی نامه نداره و خودش مصدوم هست بهش دیه تعلق می گیرد?
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی و سلامت برای شما و برادرتون دارم ‌.

با توجه به کروکی افسر شما نمیتونید از بیمه حوادث راننده استفاده کنید و میتونید مدارکتون رو به صندوق تامین خسارت جانی بفرستید و مطالبه خسارات و دیات نمایید