در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام  به مدت ده سال هست که بیمه تاکسیرانی هستم .هفته قبل  از تامین اجتماعی به من زنگ زدند که شما به دلیل اینکه جواز مغازه دارید بیمه شما باطل می شود این در حالی است که مدت 4 سال من از آن مغازه استفاده نمی کنم واجاره داده ام  من این موضوع را به سازمان گفتم .قرار است که برای بازرسی بیایند حالا سوال من از شما عزیزان این است آیا می توانند بیمه مرا قطع کنند یانه .البته لازم به ذکر هستش که من بهشون گفتم که جواز مغازه رو باطل می کنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

داشتن هر گونه مجوز کسب و کار، بیمه هایی را که از کمک دولت استفاده می کنند را باطل می نماید.