در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
من ۱۰ ساله توی شرکت کار کردم
۴ سال به صورت پاره وقت بود دانشجویی
و ۶ سال از سال ۹۱ تا حالا به صورت کامل
از سال ۹۴ که کار شرکت کم شد شرکت از من خواست کارها رو توی خونه انجام بدم و حقوق کمتر بگیرم منم قبول کردم پایه اداره کار
عید امسال منو فرستادن جنوب کشور ماموریت با حقوق روزی ۱۰۰ برای خشکی اما حقوق رو کم کردن و کردنش روزانه ۸۰ به شرط دو سال کار
اما بعد چند وقت دوباره کردنش ۷۵۰ پایه اداره کار سال ۹۴ و دو باره کار خونه الان ۸ ماه حقوق ندادن و بدون دلیل اخراجم کردن
الان به من ثنوات میرسه میشه برای حقوق اقدام کرد یا نه
میگن چون قرار داد نداری و خونه برای ما کار کردی و شاهدی نداری هرجا دوست داری شکایت کن پول بابت خونه کسی بهت نمیده
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری بر عهده کارگر است. لذا در صورت وجود مدارک و مستندات دال بر رابطه همکاری با کافرما ، به اداره کار محل انجام خدمت مراجعه نمایید