در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
کارگران دامداریهای خانوادگی قانون ساعت کاریشان چن ساعته است آیا باید شبانه روزی در کارگاه یا دامداری حضور داشته باشن تا مشمول بیمه بشن چون شرایط کار در دامداریها طوریه که نمیشه صبح تا شب در کارگاه حصور داشته باشیم و باید برای تهیه خورد و خوراک و علوفه دام بیرون از کارگاه باشیم در صورتی بازرسین بیمه ها میگویند که هر وقت اومدیم بازرسی باید  کارگر حضور داشته باشد تکلیف چنین کارگرانی چیه از نظر قانونی
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه کارگاه های خانوادگی مشمول قانون کار نیستند ، لذا ساعات کاری تعریف شده ای ندارند. از طرفی تأمین اجتماعی نیز مقررات خاص خود را دارد و در بازرسی ها باید تابع آن مقررات بود. هرچند معمولاً بازرسی در ساعات اداری صورت می پذیرد.