در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم بهترین بیمه عمر را شرکت بیمه سامان دارد یا بیمه عمر پاسارگاد ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
آقا یا خانم روشنی گرامی سلام،وقت به خیر.

ما شرکت بیمه ای بد نداریم،تنها تفاوت شان در نوع و میزان پوششها و آپشن های بیمه ای  هست که در اختیار بیمه شده هاشون قرار میدن و از این نظر (با احترام به همکاران بسیار بسیار عزیزم در بیمه سامان) باید خدمت تون عرض کنم که هم از نظر پوششهای بیمه ای و هم از نظر آپشن ها و امکانات بیمه ای،بیمه پاسارگاد برتری های محسوسی داره.

بعنوان مثال:

1- پوشش آتش سوزی منزل مسکونی تا سقف 500 میلیون تومان

2-بیمه درمان تکمیلی (فقط و فقط در بخش جراحی و بستری) تا سقف 10 میلیون تومان.

3-پوشش هزینه های پزشکی در اثر حادثه تا سقف 25 میلیون تومان (در هر سال بیمه ای)!!!

4-پوشش غرامت نقص عضو تا سقف 250 میلیون تومان (در هر سال بیمه ای)!!

5-پوشش امراض خاص (5 دسته بیماری-هر کدام یک بار در طول مدت بیمه نامه) تا سقف 30میلیون تومان(تمامی شرکتهای بیمه فقط یکی از 5 دسته امراض خاص را یکبار در طول مدت قرارداد تحت پوشش قرار میدهند) و در پاسارگاد این 5 دسته بیماری تا سقف 150 میلیون تومان تحت پوشش می باشد!!

6-بیمه آتش سوزی کاملا" رایگان تا سقف 500 میلیون و تا میزان 50 برابر سپرده گذاری در بیمه های زندگی!!!

7-غرامت ازکارافتادگی همراه با معافیت از پرداخت حق بیمه (تا سقف 60 میلیون تومان)،یک بار در طول مدت بیمه نامه!!!

8-غرامت فوت بهر علت تا سقف 250 میلیون تومان.

9-غرامت فوت بعلت حادثه تا سقف 250 میلیون تومان.

10-تخفیف در تمدید بیمه نامه بدنه اتومبیل به میزان حداکثر 50%

با تجدید احترام