در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام با عرض خسته نباشید خواهشمندم بنده راهنمایی فرمایید آیا بیمه تامین اجتماعی می تواند درصورت عدم پرداخت بدهی کار فرما از بابت ۴ درصد مشاغل زیان آور که به اقساط تنظیم گردیده حقوق باز نشسته را قطع کند چپن کار فرما مرا تهدید می کند که باید اقسا ط را خودت بدهی
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

پرداخت 4 درصد مشاغل سخت و زیان آور تماما با کارفرماست و چنین تهدیدی محلی از اعراب ندارد.

با تشکر از همراهی شما

مریم زنده دل