در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۳سال حق بیمه قالی بافی پرداخت کردم وبا مجوز و مدرک قالی بافی بیمه شدم بخاطر شش ماه بیماری نتوانستم حق بیمه را بریزم بیمه مرا خذف و قراردادم را باطل کرد الان سه سال است هرچه تلاش میکنم مجدد بیمه قالی بافی شوم اما میگویند ظرفیت و مجوز نیامده. و بماند دار قالی دارم و بیمه دیگه ندارم و بلحاظ جسمی مریض هستم والان نمیدانم چگونه این بیمه ام از بین نرود خودم را چگونه با درامد کم بیمه کنم که حق بیمه ان کم باشد و بیشتر هدف داشتن مستمری است.

لطفا جهت بیمه مجدد یا از طریق دیگر که مشابه باشد چه کنم ویاسراغ کدام بیمه اجتماعی که پرداختش ارزان باشدبروم.تشکر
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
بیمع اختیاری یا مشاغل ازاد