در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت مشاوران زحمت كش ..

خانمي هستم شاغل در دانشگاه آزاد با 20سال سابقه كه دانشگاه بيمه كامل برايم پرداخت ميكند  و الان حدود يكسال هست كه عصر ها از ساعت 4.5تا 10 شب هم در كافي نت مشغول كار هستم آيا كارفرما كافي نت ميتواند ساعاتي را كه در آنجا مشغول هستم برايم بيمه رد نمايد و آيا براي بازنشستگي مفيد واقع ميشود يا نه ؟ آيا كافي نت ها مشمول قانون كار هستند يا نه ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

پرداخت بیمه همزمان در دو کارگاه تاثیر زایادی در میزان محاسبه بازنشستگی ندارد بعبارت دیگردر حین محاسبه یکی از کارگاه ها بعنوان مرجع انتخاب و میانگین دو سال محاسبه و کارگاه دوم براساس میانگین مدت خدمت و سابقه محاسبه میگرددو تاثیر زیادی در میزان مزد تعیین شده در زمان بازنشستگی ایجاد نمینماید