در پرداخت حق بیمه توسط (170 امتیاز)
سلام

قبض بیمه سه ماهه زمستان 96 را گرفتم سرانه درمان را 480 هزار تومان و حق بیمه را 502 تومان زده اند مجموعا 982 هزارتومان باید پرداخت کنم. بیمه مشاغل و 18درصد هستم . این گزینه سرانه درمان چیه و چرا اینقدر مبلغش زیاده؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

حق سرانه مبلغی است که بر مبنای خدمات مورد تعهد به مشمولین بیمه سلامت و بیمه صندوق تامین اجتماعی برای هر فرد در یک ماه تعیین می گردد و حق بیمه سرانه سلامت برای گروههای تحت پوشش بیمه سلامت و بیمه صندوق تامین اجتماعی میزان فرانشیز قابل پرداخت توسط بیمه شدگان با در نظر گرفتن سطح درآمد گروههای بیمه شونده و وضعیت اقتصادی اجتماعی کشور به پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و تایید شورای عالی به تصویب هیئت وزیران خواهد می رسد .

مثلاً:

به استناد بند ٥ تبصره ٣ جزء (( د )) بند ٣ تصویب نامه شماره ٤٦٨١٨ هیات محترم وزیران ، حق سرانه درمان بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد و مستمری بگیرانی که طبق مقررات حق سرانه درمان از آنها کسر میگردد از ابتدای فروردین ماه سال ٩٦ مبلغ ٤٠٠٠٠ تومان تعیین گردیده است.

از نوشته شما پیداست که افراد بیمه شده خانواده شما 4 نفر می باشند.پرداخت حق سرانه درمان اختیاری است، یعنی اینکه شخص می تواند درخواست لغو آن را به شعبه بیمه ای خود ارائه نماید. و تا کنون مبلغ حق سرانه سال 1397 تعیین و اعلام نشده است.