در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانمی 65 ساله هستم مدت بیست سال است مستمری پدرم از خدمات اجتماعی و مستمری شوهرم از تامین اجتماعی را میگیرم الان بعد از مدت بیست سال حقوق پدرم قطع شده سرپرست ندارم و اجاره نشین هم هستم می خواستم به دیوان عدالت اداری رجوع کنم ایا نتیجه ای حاصل میگردد.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با توجه به اینکه براساس بند 3 ماده 48 قانون حمایت خانواده، شرط دریافت مستمری بازماندگان، نداشتن شغل و شوهر است و دریافت مستمری شوهر به منزله اشتغال محسوب نمی شود، بنابراین دریافت هر دو مستمری ایرادی ندارد.