در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید.

اینجانب از سال 1360 تا سال 1367 که به خدمت سریازی رفتم در کارگاهی که مدیر عامل آن عمویم بود و پدرم نیز از سهامداران آن بود در فصل تابستان مشغول به کار میشدم (البته نه در همه این سالها) ولی متاسفانه بجز سال 1360 در بقیه این سالها حق بیمهای برایم پرداخت نشده است و بعد از دوران خدمت سربازی هم در سال 70 و 71 بطور مستمر در همان کارگاه مشغول به کار بودهام که متاسفانه باز هم حق بیمه ای برایم پرداخت نشده است. در سال 74 هم کارگاه مذکور تعطیل شد و بنده به کار دیگری مشغول شدم که هنوز هم ادامه دارد .

 اکنون با توجه به تعطیل شدن کارگاه مذکور و اینکه بنده بخاطر رابطه خویشاوندی قرارداد رسمی نداشته ام آیا میتوانم برای سوابق بیمه از دست رفته ام کاری بکنم یا خیر. متشکرم.
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بله شما میتونید در اداره کار از کارفرما برای رد نشدن حق بیمتون شکایت کنید و اگه بتونید رای بگیرید کارفرما جریمه خواهد شد که کل حق بیمه شما رو پرداخت نماید و اون ماهها بیمه بیاد روی سوابق شما

البته برای یکسال بیمه چیزی در حدود 4  میلیون تومان میشود که مبلغ سنگینی هست و باتوجه به رابطه خویشاوندی بهتره قبلش مشورت و توافق کنید