در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بنده تصادف کردم و واژگون شدم به علت خستگی و راننده مقصر هستم و مهره کمرم شکست و پلاتین شدم ، اولا به راننده مقصر هم دیه پرداخت میشه یا خیر ؟
ثانیا ما داخل ماشین ۶ نفر بودیم که ظرفیت ماشین ۵ نفر بود آیا به همه سرنشینان دیه پرداخت میشه یا خیر ? در صورت پرداخت چه مقدار و چگونه ؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی بهبودی برای شما و سرنشینان
مستندا به ماده ۹ و ۱۰ و۱۳ بیمه ثالث ۹۵ میزان تعهدبیمه گر مبلغ ۸٤۰ میلیون تومان است که دربه تمام افراد مصدوم حادثه شماراشامل میشه