در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام
در صورتی که در یک مسیر مستقیم خودرو 2 با 1 و خودرو 3 با 2 از عقب برخورد داشته باشند و خودرو 2 ادعای افت قیمت خودرو داشته و پس از دریافت خسارت از بیمه شکایتی تنظیم کرده باشد .
با در نظر داشتن این مورد که خود در قبال خودرو 1 مقصر شناخته شده و قبل از برخورد خودرو سوم ،برخورد داشته است.
حال سوال این است آیا خودرو دوم مشمول دریافت افت قیمت خودرو از خودرو سوم میباشد؟
و در صورت وارد بودن این ادعا آیا افت قیمت کلی از خودرو سوم دریافت میشود یا فقط در قبال ناحیه ای که برخورد داشته است؟
و آیا خودرو دوم میتواند ادعای دریافت هزینه حمل خودرو توسط یدک کش را نماید ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
<br>
سلام<br>
پاسخ سوال های شما در بندهای زیر گنجانده شده است:<br>
<br>
1. افت قیمت ناشی از تصادف در تعهد بیمه گر شخص ثالث نیست و جزء حقوق زیاندیده است. پس زیاندیده می تواند برای مطالبه حقوق خود به مراجع قضایی مراجعه کند و مسبب حادثه موظف به جبران این خسارت خواهد بود.<br>
<br>
2. در تصادف های زنجیره ای، هر کس نسبت به زیاندیده خود مسئول جبران خسارت است. در حالت عادی کسی که از پشت به خودروی دیگر میزند موظف به جبران خسارت خودروی جلویی می شود ولی در مواقعی که تصادف پیچیده باشد، به همان نسبت تعیین مسبب و زیان دیده کار دشواری خواهد بود و نیاز به تحلیل بیشتر دارد.<br>
<br>
3. هزینه حمل با جرثقیل هم یکی از هزینه هایی است که به طور طبیعی بر عهده بیمه گر شخص ثالث نیست مگر اینکه خلاف این امر توافق شده باشد.<br>
<br>
گرچه بیمه گر می بایست کارشناس خود را به محل حادثه بفرستد ولی معمولا به خودروی آسیب دیده و مسبب حادثه گفته می شود که خودرو را تا محل بازدید کارشناس انتقال دهند. از آنجایی که بسیاری از مردم ما به حقوق خود آشنا نیستند و برخی افراد گوش به فرمان و فاقد اخلاق حرفه ای در صنعت بیمه مشغول به کار هستند، از این قضیه سوء استفاده می کنند.<br>